Mięso z nogi z lub bez skóry, oraz jego elementy udziec i podudzie trybowane.
Mięso z nogi pozyskujemy dzięki trybowaniu na Mayekawach (japońskie precyzyjne roboty).
Różne stopnie doczyszczenia z tłuszczu.
Elementy mogą być kalibrowane.
Formy pakowania: pojemniki plastikowe, kartony, MAP, VAC; duże formy opakowań: palboxy
Uzupełnienie do formy mrożonej: bloki i polibloki
Chłodzone i mrożone.
KPS Food
siedziba
ul. Zakładowa 7
26-670 Pionki I Polska
Zakład Drobiarski Radom
adres do korespondencji
ul. Energetyków 49
26-600 Radom I Polska
Zakład Przetwórczy Pionki
adres do korespondencji
ul. Przemysłowa 31
26-670 Pionki I Polska
email:
sekretariat.radom@kpsfood.pl
tel:
+48 726 220 562