Gwarantujemy regularne szkolenia
Umożliwiamy elastyczny grafik
Możliwość służbowego samochodu
Zapewniamy codzienne posiłki pracownikom produkcyjnym
czynności porządkowe wokół stanowiska pracy
odpowiedzialność i chęć do pracy
gotowość do pracy w systemie zmianowym
doświadczenie w pracy w zakładzie produkcyjnym w branży spożywczej
prawo jazdy kat. B
pracę na pełen etat w dużej, dynamicznie rozwijającej się Firmie
przyjazną atmosferę pracy i dobre warunki pracy
pracę w oparciu o nowoczesne rozwiązania technologiczne i linie produkcyjne
niezbędne wyposażenie na stanowisku pracy
środki ochrony indywidualnej
możliwość awansu i rozwoju zawodowego
prowadzenie kontroli jakości na poszczególnych etapach procesu produkcji, w oparciu o ustanowione standardy
tworzenie raportów
wykonywanie audytów wewnętrznych, nadzór nad przestrzeganiem procedur produkcyjnych
sporządzanie analiz i raportów jakościowych
wykształcenie min. średnie
znajomość programów z pakietu MS Office (Word, Excel, Power Point)
czynne prawo jazdy kat. B
znajomość podstaw systemu HACCP
aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna lub gotowość do wyrobienia
znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem
umiejętność komunikacji i współpracy w zespole
samodzielność, dokładność i spostrzegawczość
gotowość do pracy w systemie zmianowym ( 4:00-22:00, raz w miesiącu od godziny 00:00)
doświadczenie w branży spożywczej
ciekawą pracę w dużej, dynamicznie rozwijającej się Firmie
wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności oraz doświadczenia zawodowego
przyjazną atmosferę oraz dobre warunki pracy
niezbędne narzędzia pracy
możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji zawodowych, w tym nauki języka angielskiego, niemieckiego
obsługa wybranego odcinka linii produkcyjnej w tym maszyn i urządzeń
kontrola procesu produkcyjnego i jakości produktu
przestrzeganie zasad HCCP, BHP oraz przepisów obowiązujących w Zakładzie
preferowane wykształcenie średnie techniczne lub chęć do nauki obsługi maszyn i urządzeń produkcyjnych
dyspozycyjność do pracy w systemie zmianowym
umiejętność współpracy w zespole
odpowiedzialność
doświadczenie w pracy na stanowisku operatora linii produkcyjnej w zakładzie produkcyjnym w branży mięsnej
wdrożenie w obowiązki przez doświadczonych operatorów i kierowników
pracę zmianową na dwie zmiany po 8 godzin (I zmiana 3:00-11:00, II zmiana 11:00-19:00), od poniedziałku do piątku
nagrody motywacyjne
terminową wypłatę wynagrodzeń, do 10 dnia następnego miesiąca
codzienne obiady na stołówce zakładowej, kawa, herbata
codziennie czystą odzież ochronną i obuwie robocze, ubrania ciepłochronne
niezbędne wyposażenie na stanowisku pracy
szkolenia merytoryczne
przyjazną atmosferę i dobre warunki pracy
możliwość awansu oraz rozwoju zawodowego
możliwość zgłaszania pomysłów na usprawnienia
możliwość zakwaterowania na preferencyjnych warunkach (informacje ma spotkaniu organizacyjnym)
prowadzenie kontroli jakości na poszczególnych etapach procesu produkcji, w oparciu o ustanowione standardy
tworzenie raportów
wykonywanie audytów wewnętrznych, nadzór nad przestrzeganiem procedur produkcyjnych
sporządzanie analiz i raportów jakościowych
przygotowywanie prób do badań mikrobiologicznych
przeprowadzanie analiz laboratoryjnych
opracowywanie wyników badań i sporządzanie sprawozdań
prowadzenie dokumentacji laboratoryjnej
zapewnienie prawidłowego funkcjonowania i obsługi sprzętu laboratoryjnego
wykształcenie min. średnie, preferowane wykształcenie wyższe kierunkowe – będzie dodatkowym atutem
znajomość programów z pakietu MS Office (Word, Excel, Power Point)
czynne prawo jazdy kat. B
znajomość podstaw systemu HACCP
aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna lub gotowość do wyrobienia
znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem
mile widziane doświadczenie w branży spożywczej
umiejętność komunikacji i współpracy w zespole
samodzielność, dokładność i spostrzegawczość
gotowość do pracy w systemie zmianowym ( 4:00-22:00, raz w miesiącu od godziny 00:00)
ciekawą pracę w dużej, dynamicznie rozwijającej się Firmie
wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności oraz doświadczenia zawodowego
przyjazną atmosferę oraz dobre warunki pracy
niezbędne narzędzia pracy
możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji zawodowych, w tym nauki języka angielskiego, niemieckiego
+ 48 722 220 055
rekrutacja@kpsfood.pl
KPS Food
siedziba
ul. Zakładowa 7
26-670 Pionki I Polska
Zakład Drobiarski Radom
adres do korespondencji
ul. Energetyków 49
26-600 Radom I Polska
Zakład Przetwórczy Pionki
adres do korespondencji
ul. Przemysłowa 31
26-670 Pionki I Polska
email:
sekretariat.radom@kpsfood.pl
tel:
+48 726 220 562