KIEROWNIK DS. SYSTEMÓW JAKOŚCI
Miejsce pracy: Radom, ul. Energetyków 49
Zadania:
- zrządzanie utrzymaniem i wdrażanie działań dążących do doskonalenia funkcjonujących w zakładzie systemów zarządzania jakością,
- nadzór nad opracowywaniem standardów, wprowadzanie procedur i instrukcji w obszarze zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności,
- inicjowanie działań zapewniających ciągłe doskonalenie systemu jakości w organizacji,
- zarządzanie, rozwój kompetencji, wyznaczanie celów, tworzenie atmosfery zaangażowania w podległym zespole pracowników,
- współpraca z innymi działami w celu utrzymania i ciągłego podnoszenia standardów systemu jakości w procesie produkcyjnym,
- udział w audytach wewnętrznych i zewnętrznych,
- udział w urzędowych kontrolach żywności
Oferujemy:
- atrakcyjne wynagrodzenie zależne od rezultatów osiąganej pracy
- ambitne wyzwania zawodowe, udział w projektach jakościowych
- udział w szkoleniach merytorycznych niezbędnych do wykonywania zadań
- niezbędne narzędzia pracy
Oczekujemy:
- Wykształcenie kierunkowe (technologia żywności, biotechnologia żywności lub pokrewne),
- doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku min. 2 lata
- znajomości i doświadczenia egzekwowaniu standardów zapewnienia jakości i bezpieczeństwa żywności (BRC, IFS oraz HACCP) oraz znajomości polskiego i unijnego prawa żywnościowego
- umiejętności prowadzenia dokumentacji jakościowej wg wymagań systemu BRC
- doświadczenia w przeprowadzaniu audytów wewnętrznych
- dobrej znajomości języka angielskiego w mowie i piśmie na poziomie min. B2
- umiejętności organizacji pracy, logicznego myślenia i poprawnego wnioskowania
- umiejętności współpracy w zespole oraz komunikatywności
CV prosimy przesyłać na adres e-mail: rekrutacja@kpsfood.pl