KIEROWNIK DS. SYSTEMÓW JAKOŚCI

Miejsce pracy: Radom, ul. Energetyków 49

Zadania:

  • zrządzanie utrzymaniem i wdrażanie działań dążących do doskonalenia funkcjonujących w zakładzie systemów zarządzania jakością,
  • nadzór nad opracowywaniem standardów, wprowadzanie procedur i instrukcji w obszarze zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności,
  • inicjowanie działań zapewniających ciągłe doskonalenie systemu jakości w organizacji,
  • zarządzanie, rozwój kompetencji, wyznaczanie celów, tworzenie atmosfery zaangażowania w podległym zespole pracowników,
  • współpraca z innymi działami w celu utrzymania i ciągłego podnoszenia standardów systemu jakości w procesie produkcyjnym,
  • udział w audytach wewnętrznych i zewnętrznych,
  • udział w urzędowych kontrolach żywności

Oferujemy:

  • atrakcyjne wynagrodzenie  zależne od rezultatów osiąganej pracy
  • ambitne wyzwania zawodowe, udział w projektach jakościowych
  • udział w szkoleniach merytorycznych niezbędnych do wykonywania zadań
  • niezbędne narzędzia pracy

Oczekujemy:

  • Wykształcenie kierunkowe (technologia żywności, biotechnologia żywności lub pokrewne),
  • doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku min. 2 lata
  • znajomości i doświadczenia egzekwowaniu standardów zapewnienia jakości i bezpieczeństwa żywności (BRC, IFS oraz HACCP) oraz  znajomości polskiego i unijnego prawa żywnościowego
  • umiejętności prowadzenia dokumentacji jakościowej wg wymagań systemu BRC
  • doświadczenia w przeprowadzaniu audytów wewnętrznych
  • dobrej znajomości języka angielskiego w mowie i piśmie na poziomie min. B2
  • umiejętności organizacji pracy, logicznego myślenia i poprawnego wnioskowania
  • umiejętności współpracy w zespole oraz komunikatywności

CV prosimy przesyłać na adres e-mail: rekrutacja@kpsfood.pl